fredag 9 oktober 2009

- Dem där är farliga! (En man pekar på en spärr med de måttligt populära dörrarna av glas) Jag blev misshandlad av dörrarna!

- Ajaj, det var inte skönt att höra, drog du ditt kort? För om inte, så kanske den inte registrerade att du skulle igenom. Vill du att jag skall framföra klagomål?

Vad jag egentligen ville säga var: Jag såg dig gå bakom en annan, med andra ord du plankade och då är det inte så konstigt att det sa pang, gubbe!

3 kommentarer:

  1. Du skulle sagt vad du tänkte, och lagt till att det var rätt åt honom, fuskare förtjänar ingen service eller något trevligt bemötande.

    (Dessutom skulle sista ordet ha varit "gubbjävel", "gubbe" är för snällt.)

    SvaraRadera
  2. Om jag sagt vad jag tänkte hade han säkert rapporterat om att jag hade vart otrevligt och vips är man utan jobb, kanske!?
    Jag är inte den som svär, men jag skall bli bättre på det! :P

    SvaraRadera
  3. Själv blev jag "misshandlad" av ett par glasdörrar på T-Centralen igår. Det hela gick till så att precis när jag var på väg ut och dörrarna börjat öppnas kom en, förmodligen hjkärndöd, tjej från andra hållet och drog sitt kort. Detta gjorde att dörrarna slog igen och träffade överdelen av min hand. Då jag hade ont i flera sekunder funderar jag på att stämma SL, tillverkaden, tejejn och Bill Gates på lagom stor belopp.

    SvaraRadera