tisdag 8 december 2009

Här får man verkligen passa sig.
Stötte på en gammal klasskamrat, som numera är ksv.
Han sa att han visste om mitt bloggande angående jobbet....kunde inte riktigt få pejl på hans tonfall. Vart ville han komma med det uttalandet, var han hotfull eller gjorde han bara ett konstanterande.


...

6 kommentarer:

  1. kul att man inte ens kan vara anonym när man är anonym.

    SvaraRadera
  2. Ja något sådant.
    Skall kanske lägga ner bloggen snart.

    SvaraRadera
  3. Det tycker jag verkligen inte, du skriver ju så bra, & jag läser den här bloggen regelbundet så fort den uppdateras:) MVH XXX

    SvaraRadera
  4. Lägg inte ned bloggen, den är bra. Istället är det han som i sådana fall ska tagga ner. När jag och mina kollegor började skriva vår blogg (som numera nästan enbart är min blogg, folk orkar helt enkelt inte skriva varje dag) blev vi varnade informellt från en insatt källa för vad som kunde hända om SL eller ledningen fick reda på vilka det var som låg bakom bloggen.

    Vi fick också en tankeställare men fortsatte skriva och har fått bra respons från kollegorna.

    När man bloggar om jobbet går det praktiskt taget inte att vara anonym, förr eller senare känner någon igen ditt språkbruk och då är du en känd 'anonym' bloggare.

    Kan inte råda dig till vad du ska göra, kan bara säga vad jag tycker och det är att det vore trevligt om du fortfarande bloggade, eftersom det glädjer många fler kollegor än det försvinnande lilla antal som kanske kan reta sig på den.

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  5. Håller med Veoliah. helt! Kepp up the good work!

    SvaraRadera
  6. Tack för de uppmuntrande orden!
    Luften gick ur mig där ett tag.
    Jag har funderat lite...och ska stå på mig!

    SvaraRadera